t: +386 (0)5 3896 470
e: info@joffitours.com
www.joffitours.com


Prevozi in izleti v Bovcu in okolici


Rezervacije in informacije
Tel: +386 5 3896470
GSM: +386 41 880906
info@joffitours.com


Izleti


Organiziramo izlete v najlepše kotičke doline Soče, Julijskih alp in Krasa. Spodaj je naštetih le nekaj najbolj zanimivih destinacij, seveda pa si lahko sami začrtate izlet, mi pa vam bomo pri tem pomagali.


Mangrt 60,00 € Najvišja cesta v Sloveniji nas bo popeljala na Mangrtsko sedlo na višini 2000 metrov. Od tam se nam odpirajo čudoviti razgledi na Mangrtski jezeri, prepadne stene Ponc, vrhove vzhodnih in zahodnih Julijskih alp ter daleč v Karnijske alpe. V planinski koči si lahko privoščite pijačo ali kosilo, na poti pa se lahko ustavimo še na planini, kjer lahko pokusite in kupite znameniti ovčji sir.
Trenta 55,00 € Dolina Trenta v celoti leži v Triglavskem narodnem parku, zato je tam mogoče videti neokrnjeno naravno in kulturno dediščino. Obiščete lahko izvir Soče, spomenik dr. Julijusu Kugyju, Alpski botanični vrt Julijana, na poti pa si lahko ogledamo tudi veličastna Velika korita Soče.
Postonjska jama 190,00 € Postojnska jama je najstarejša turistična kraška jama.Z vlakcem se zapeljite skoznjo in si ogledjte čudovite kapnike ter prav posebno jamsko bitje – človeško ribico.
Škocjanske jame 200,00 € Udeležite se 3 kilometre dolgega vodenega ogleda Škocjanskih jam, ki vam bo razkril čudoviti podzemni Kraški svet.
Lipica 200,00 € Lipica je zibelka vseh lipicanskih konj na svetu. Ustanovljena je bila leta 1580 in je eden najlepših kulturno-zgodovinskih spomenikov Slovenije. Leži v slikovitem kraškem okolju, pod sinjim mediteranskim nebom in v senci stoletnih lip in hrastov.
Julijske alpe 230,00 € Izlet po dolini Soče mimo slapa Boka, do železniške postaje na Mostu na Soči. Vožnja z avtovlakom do Bohinjske Bistrice, postanek pri Bohinjskem jezeru ali slapu Savici. Nadaljevanje do Bleda, kjer sledi daljši postanek za ogled otoka,Gradu ali kosilo. Nadaljevanje do Kranjske Gore in preko prelaza Vršič povratek v Bovec.

Kobarid

30,00 € Kobarid, ki je od Bovca oddaljen slabih 20 kilometrov, je bil ena ključnih točk v 1. svetovni vojni – prav po njem je namreč poimenovan znameniti preboj Soške fronte – čudež pri Kobaridu. Ogledate si lahko svetovno priznani Kobariški muzej, italijansko kostnico, čudoviti slap Kozjak ali atraktivni Napoleonov most čez Sočo.
Dobrovo - Goriška brda 160,00 € Po dolini Soče se bomo zapeljali do te vinorodne pokrajine, kjer lahko obiščete katero od vinskih kleti in pokusite domače vino in hrano. Na Gonjačah se lahko povzpnete na razgledni stolp.
Ljubljana 170,00 € V Ljubljani si morate ogledati Plečnikovo tržnico, Tromostovje s Prešernovim trgom, ulice stare Ljubljane, na Ljubljanski grad pa se lahko povzpnete peš ali z vzpenjačo.

Zahtevajte ponudbo za prevoze oseb

Bled 100,00 €
Kranjska Gora 65,00 €
Predel 25,00 €
Trbiž ( Tarvisio ) 45,00 €
Most na soči 50,00 €
Nova Gorica 90,00 €
Beljak ( Villach ) 85,00 €
Ljubljana ( mesto ) 150,00 €
Jesenice 85,00 €
Bohinj 115,00 €
Celovec ( Klagenfurt ) 125,00 €

Pogoji rezervacije

     
  • Cena velja za enkraten prevoz - izhodišče in povratek je v Bovec.

  • Največ osem oseb na en prevoz.
  • Možnost tudi destinacij po želji - zahtvajte ponudbo.
  • Cena vključuje prevoz oseb, morebitne cestnine in stroške parkiranja. Cena NE vsebuje morebitnih doplačil ( vstopnin, kosil, ... ) potnikov.

Popusti za rezervacije

  • do 2 osebi: 10 %

Prijavite se na naše e-novice

*  Vaš e-poštni naslov:
 

Aktualno

19.12.2014

Bovške zgodbe v decembru

Bovške zgodbe se bodo dogajale tudi v decembru!

Vabljeni na voden ogled Bovca obogoten z zgodovino ...
10.07.2014

Poletno obratovanje žičnič

Gonodola na Kanin poleti 2014 ne ob obratovala s Slovenske strani, bo pa v obratovanju gondola iz ...

24.04.2014

Vršič ponovno odprt!

Prelaz Vršič, ki povezuje Bovec in dolino Trente je z današnjim dnem ponovno odprt. Zaradi ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke
Zavrni