t: +386 (0)5 3896 470
e: info@joffitours.com
www.joffitours.com

Krpljanje


Nudimo vam

Vodeni sprehod s krpljami

Dnevni sprehod s krpljami


V spremstvu vodnika, se boste odpeljali na primerno mesto za krpljanje - običajno naše goste peljemo v eno izmed čudovitih Soških dolin, kjer so prave zimske razmere. Izlet traja do 3 ure - odvisno od vaše pripravljenosti in ni zelo zahteven. Pri nas dobite krplje in palice, s seboj pa imejte topla zimska oblačila - kapa, rokavice, šal po potrebi, zimske hlače in bunda.

Večerni/Nočni sprehod s krpljami


V spremstvu vodnika, se boste odpeljali na primerno mesto za krpljanje v večernem ali nočnem času - običajno naše goste peljemo v eno izmed čudovitih Soških dolin, kjer so prave zimske razmere. Izlet traja do 3 ure - odvisno od vaše pripravljenosti in ni zelo zahteven. Pri nas dobite krplje, palice in nočne lučke, s seboj pa imejte topla zimska oblačila - kapa, rokavice, šal po potrebi, zimske hlače in bunda.

Izposoja opreme za krpljanje


Pri nas si lahko tudi izposodite opremo za krpljanje - krplje in palice, in se tako sami odpravite na sprehod. Vendar bodite pozorni, zimske razmere znajo biti nevarne in nepredvidljive - odpravite se na lokacije, za katere ste sezanjeni z vremenskimi in drugimi naravnimi pogoji.

Pošlji povpraševanje
 
 

Prijavite se na naše e-novice

*  Vaš e-poštni naslov:
 

Aktualno

19.12.2014

Bovške zgodbe v decembru

Bovške zgodbe se bodo dogajale tudi v decembru!

Vabljeni na voden ogled Bovca obogoten z zgodovino ...
10.07.2014

Poletno obratovanje žičnič

Gonodola na Kanin poleti 2014 ne ob obratovala s Slovenske strani, bo pa v obratovanju gondola iz ...

24.04.2014

Vršič ponovno odprt!

Prelaz Vršič, ki povezuje Bovec in dolino Trente je z današnjim dnem ponovno odprt. Zaradi ...
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke
Zavrni